Hedera Doctor

Här skriver vi någon najs välkomsttext. Consequat ac felis donec et odio pellentesque diam volutpat.

LäkarResurs

En länk i vården

Vi arbetar med läkarbemanning och rekrytering inom primärvård och slutenvård i hela Sverige. Våra kunder finns både bland offentliga och privata vårdgivare. Vi har förmedlat läkare sedan 2006, och har sammanlagt 25 års erfarenhet från läkarbemanning/rekrytering inom vårdsektorn, vi vet vad som krävs för att vårdgivare och läkare gemensamt ska kunna ge bästa patientvård.

Välkommen till LäkarResurs

LäkarResurs har det lilla företagets fördelar med personligt bemötande och korta snabba beslutsvägar, vilket innebär stor flexibilitet. Ett omfattande kontaktnät och personliga relationer med både läkare och vårdgivare är en stor tillgång när vi skräddarsyr lösningar efter behov. Lägg där till personligt engagemang, arbetsglädje, kvalitet och flexibilitet och ni får en unik samarbetspartner.
Vår önskan är att alltid vara ditt förstahandsval när du söker uppdrag eller kompetent personal. Vi är tillgängliga dygnet runt/året runt.

När du arbetar genom oss kan du känna dig trygg med att vi gör allt för att du ska trivas med oss och ditt uppdrag. Utifrån dina önskemål ordnar vi uppdrag som passar just dig.

Om du är i behov av läkare under kortare eller längre perioder kan du alltid vända dig till oss. Vi bemannar med kort varsel akut uppkomna behov. Vårt mål är att det alltid ska vara hög kvalitet, kontinuitet och ett bra samspel mellan er som vårdgivare, våra läkare och patienter,

Fyra läkare står med händerna länkade

Vad vi gör

Vi förmedlar uppdrag i hela Sverige, uppdragen sträcker sig alltifrån från enstaka dagar till längre perioder. Våra kunder finns såväl inom den offentliga sektorn som bland privata vårdgivare. Vi har ramavtal i de flesta regioner och tecknar även direktavtal med vårdgivare.

Att samarbeta med våra välmeriterade läkare som har hög kompetens och mångårig erfarenhet av arbete inom både primär- och slutenvård är ett privilegium. Vi vill vara det naturliga förstahandsvalet både för läkare och för våra kunder. Vi fortsätter växa över hela landet och vår ambition är att vara ledande inom läkarbemanning i Sverige.

Historik

LäkarResurs genom tiderna

LäkarResurs har sedan år 2006 arbetat med läkarbemanning och försett vårdgivare med erfarna och kompetenta läkare. Sedan dess har LäkarResurs vuxit till ett av de stora läkarbemanningsföretagen i Sverige främst inom primärvården. Vi har även utökat verksamheten inom slutenvård.

Vår styrka ligger i att vi bemannar med kvalité och kontinuitet. Hundratals läkare och kunder har anlitat LäkarResurs genom åren både för korta- och långa uppdrag.

Vi är mycket stolta över att vara ”EN LÄNK I VÅRDEN”