Hedera Doctor

Här skriver vi någon najs välkomsttext. Consequat ac felis donec et odio pellentesque diam volutpat.

Hedera Medical

"Bemanningsföretaget med förstklassig service inom slutenvård"

Vi är ett bemanningsföretag för läkare primärt inom slutenvården. Genom en stor kunskap inom slutenvården och med en service i världsklass bemannar vi med duktiga läkare inom dem flesta specialiteter på sjukhus, regioner och privata vårdgivare över hela landet.

Specialister inom slutenvård!

Vi bryr oss om vår personal. Våra medarbetare är engagerade, dedikerade och brinner för att erbjuda en service i världsklass där förtroende är en av dem viktigaste ledorden. Såväl vårdgivare som konsulter ska känna att det finns ett ömsesidigt förtroende där vi säkerställer att rätt konsult länkas till rätt vårdgivare. Vi är en av länkarna i vården.

Sedan vår start 2003 har Hedera Medical tillhandahållet specialistläkartjänster till vårdenheter inom slutenvården. Våra kunder finns ibland privata och offentliga vårdgivare över hela Sverige.

Hedera Medical har från början varit särskilt inriktat på bemanning inom Gynekologi/Obstetrik. Under åren har vi successivt byggt ut ett nätverk kring andra specialistkompetenser inom slutenvården då det kommit förfrågningar inom angränsande sjukhusspecialiteter. Vi har kontor i både Stockholm och Göteborg.

Engagemang

Vi kommer alltid att göra vårt yttersta för att hjälpa rätt person att hamna på rätt plats. Med hjälp av dedikerade medarbetare strävar vi att erbjuda en service i världsklass!

Hjärta

Vi lovar att alltid gå steget längre för alla som arbetar med oss. Detta gäller för både vårdgivare, konsulter och partners. Detta för att vi genuint bryr oss och vill att man ska arbeta tillsammans under en lång tid!

Flexibilitet

Genom att vara lyhörda för vad just du/ni värdesätter så ser vi till att ta fram en lösning som är optimal. Det skall inte finnas några anledningar till att inte vilja arbeta med oss!

Kvinnlig doktor med patient

Vad vi gör

Vi förstår vikten av att vara en seriös aktör och har därmed ett stort fokus på att vårt arbete skall göras ordentligt och professionellt, vi är även ett auktoriserat bemanningsföretag med ISO certifiering. På grund av vårt genuina intresse för våra konsulter och för dem vårdgivare som vi arbetar med bygger vi långsiktiga relationer. Detta ser vi som en utav de viktigaste delarna för att kunna bli det självklara valet för både konsulter och vårdgivare.

Vi kommer gärna ut och besöker verksamheterna i den mån det går för att få en ännu större förståelse kring hur er vardag ser ut. Detta hjälper oss således att kunna göra en noga kvalitetssäkring av våra engagerade konsulter samt ge våra konsulter bästa möjliga förutsättningar att snabbt komma igång på uppdragen.

Våra medarbetare brinner för det jobbet som vi gör och vi har en nåbarhet utöver det vanliga. Både våra konsulter och kunder ska känna att ni alltid kan nå oss oavsett klockslag och årstid. Tillsammans blir vi en ännu starkare länk inom vården!