Hedera Doctor

Här skriver vi någon najs välkomsttext. Consequat ac felis donec et odio pellentesque diam volutpat.

Hedera LILAB

"Det personliga bemanningsföretaget"

Vi är ett bemanningsföretag för läkare inom både primärvård och slutenvård, och vi bemannar inom allmänmedicin och med samtliga specialiteter på sjukhus, åt regioner och privata vårdgivare över hela landet.

Rätt person på rätt plats sedan 1990

Lilab Grundades av läkaren Olof Ljunghusen som i ett väldigt tidigt stadium upptäckte behovet av konsulter hos vårdgivare runtom i landet. Olofs vision var att skapa ett seriöst bemanningsföretag där inte enbart behovet hos vårdgivarna upptäcktes utan även hos läkarna.

Denna vision är en idag en av grundpelarna i vår verksamhet. Vi arbetar genom att skapa långa personliga och trygga relationer byggda på förtroende och öppenhet. Vi är baserade i Stockholm och Göteborg och bemannar inom både primärvård och slutenvård runtom i hela landet.

Vi är det personliga bemanningsföretaget där verksamheterna och läkarna är i fokus. Vi tror starkt på att rätt person på rätt plats bidrar till bästa möjliga vård för patienterna!

Engagemang

Vi kommer alltid att göra vårt yttersta för att hjälpa rätt person att hamna på rätt plats. Med hjälp av dedikerade medarbetare strävar vi att erbjuda en service i världsklass!

Hjärta

Vi lovar att alltid gå steget längre för alla som arbetar med oss. Detta gäller för både vårdgivare, konsulter och partners. Detta för att vi genuint bryr oss och vill att man ska arbeta tillsammans under en lång tid!

Flexibilitet

Genom att vara lyhörda för vad just du/ni värdesätter så ser vi till att ta fram en lösning som är optimal. Det skall inte finnas några anledningar till att inte vilja arbeta med oss!

Kvinnlig läkare pratar med patient

Vad vi gör

Vi är ett auktoriserat bemanningsbolag med både kollektivavtal och ISO certifiering. LILAB har idag avtal med dem flesta regioner och privata vårdgivare och vi kan erbjuda uppdrag runtom i hela landet.

Med en stor dedikation ser vi till att vara ett bra komplement till sjukvården för att kunna erbjuda alla patienter en förstklassig vård. Detta gör vi genom bra kvalitetssäkringar av både våra konsulter och vårdgivarnas behov där vi på ett tydligt och strukturerat sätt sedan kopplar ihop rätt konsult med rätt arbetsplats.

I vår mening är detta en utav de viktigaste delarna för att uppdraget skall bli genomfört på allra bästa sätt för både konsulten och vårdgivaren.