Hedera Doctor

Här skriver vi någon najs välkomsttext. Consequat ac felis donec et odio pellentesque diam volutpat.

Två kvinnliga läkare pratar och skrattar med en patient

Vi är en del av Hedera Group

Länken i vården

Hedera Doctor är en del av Hedera Group, med kontor på flera olika orter i Sverige bemannar vi de flesta specialistinriktningarna inom primärvård och slutenvård. Hedera är en trygg partner till sjukvården, vi tror på personlig kontakt och personlig service – vi samarbetar idag med merparten av Sveriges regioner och privata vårdgivare där deras behov alltid är i fokus.

Utöver Hedera Doctor ingår även Hedera Nurse och Hedera Assistans i koncernen. Läs gärna mer om detta på www.hederagroup.se.

Om oss

"Styrkan är att vi skapar ett utökat samarbete"

Läkarresurs, Lilab och Medical arbetar samtliga med bemanning av läkare, men inom olika specialistområden. Gemensamma affärsområdet, Hedera Doctor samlar varumärken, erfarenhet och kompetens. Styrkan är att vi skapar ett utökat samarbete, vilket gynnar såväl vårdgivare som konsulter.

Karriär

Du kan enkelt söka jobb hos oss genom att registrera din CV (i Word eller pdf-format) i vår kandidatdatabas. Detta kan du göra oavsett om det finns en specifik tjänst som du är intresserad av eller om du vill finnas med i våra register för framtida uppdrag.

Namn

E-post

Telefonnummer

Meddelande

Jag samtycker till att Hedera Group AB behandlar mina personuppgifter i enlighet med personuppgiftspolicyn.