Hedera Doctor

Här skriver vi någon najs välkomsttext. Consequat ac felis donec et odio pellentesque diam volutpat.

Intervju med Fatemeh

Fatemeh Kordi är konsultchef för läkarresurs. Fatemeh arbetar på kontoret i Uppsala, läs mer om henne här!

Vilken är den största utmaningen i ditt arbete?

- Den största utmaningen för mig som konsultchef är att lyckas behålla lyhördheten för mina konsulters olika behov, att alltid vara tillgänglig och sträva efter nya relaterade kunskaper.

ad hoppas du på att kunna bidra med?

- Jag hoppas på att alltid bidra till snabba och intressanta affärer både för mina konsulter och kunder. Det viktigaste för mig är att alla runt omkring mig är nöjda med min insats och så hoppas jag även att min glädje och energi sprider av sig till dem jag arbetar för.

Hur skulle du beskriva stämningen på kontoret?

- Jag har turen att arbeta med ett gäng underbara människor som har blivit en del av mitt liv. Vi behandlar varandra med respekt och enlig våra riktlinjer. Vi har lätt till skratt och en god stämning och stark sammanhållning.

Vad ser du mest fram emot under 2021?

- Det nya året har hittills medfört många nya insikter och erfarenheter och jag ser fram emot nya affärer och möjligheter för att utbredda vårt varumärke och företag.

Vem är Fatemeh privat?

- Jag är en otrolig glad och omtänksam person, jag älskar att sprida glädje och kärlek till min omgivning. Det bästa jag vet är att hjälpa andra och göra världen till en bättre plats. Jag tycker om att ta långa promenader och läsa böcker. Jag ägnar mycket av min fritid åt att umgås med min familj och vänner, att resa och upptäcka världen utanför är också något jag gärna ägnar min lediga tid åt.

Vad kommer vi få se mer av från dig i framtiden?

- Jag vill gärna vara delaktig och jobba för att vi ska lyckas och vara bäst inom vår bransch. Jag kämpar för att ge våra konsulter ett tryggt och säkert uppdrag där dem kan själva vara med och bestämma och påverka sitt arbete utifrån deras egna önskemål och behov. Jag kommer så klart att synas och höras för att vårt varumärke och företag ska ligga på topp.

Porträtt på Fatemeh Kordi

Fatemeh Kordi

KONSULTCHEF LÄKARRESURS