Hedera Doctor

Här skriver vi någon najs välkomsttext. Consequat ac felis donec et odio pellentesque diam volutpat.

Intervju med Zeynab

Zeynab Ahmadi är konsultchef på LäkarResurs och arbetar på kontoret i Uppsala. Läs mer om Zeynab nedan.

Vilken är den största utmaningen i ditt arbete?

- Den största utmaningen är enligt mig att trots den hårda konkurrensen inom branschen vara ett av de ledande bolagen. Att alltid vara det bästa alternativet hos kunden och konsulterna, se över behoven hos dessa och erbjuda bästa möjliga service. Som konsultchef måste man vara beredd på att ge god service och skapa långvariga relationer med både uppdragsgivarna och konsulter. Man måste vara beredd på att man under perioder har hög arbetsbelastning och då måste man vara stresstålig och lösa konflikter på bästa möjliga sätt.

Vad hoppas du på att kunna bidra med?

- Jag hoppas att kunna vara en länk i vården och bidra till en fungerande sjukvård med hög kvalitet, god tillgänglighet, ekonomisk utveckling och tillväxt till bolaget och koncernen.

Hur skulle du beskriva stämningen på kontoret?

- Stämningen på kontoret är på topp. Vi stortrivs i varandras sällskap och kompletterar varandra i arbetet. Vi arbetar i en harmonisk och trygg miljö och är som en familj. Jag kan inte tänka mig en bättre arbetsplats och är så lycklig lottad över att vara en del av LäkarResurs.

Vad ser du mest fram emot under 2021?

- Jag ser mest fram emot att fortsätta på samma bana som vi gjort hittills och vara det första alternativet för våra kunder och konsulter, gamla som nya. Jag kommer använda mina erfarenheter och kunskap i LäkarResurs affär och få den att fortsätta växa, och ser fram emot att hitta nya och spännande uppdrag till LäkarResurs och koncernen.

Vem är Zeynab privat?

- Privat är jag väldigt familjekär. Jag spenderar gärna fritiden med familj och vänner. Jag älskar varma sommarkvällar framför brasan, god mat, drinkar och gott sällskap. Jag reser gärna så mycket jag kan. Kultur och religion är något som jag alltid varit intresserad av och att få resa till olika miljöer ger mig den möjligheten att utforska dessa.

Vad kommer vi få se mer av från dig i framtiden?

- Förhoppningsvis ser man mycket av mig i framtiden. Jag kommer fortsätta satsa på att utöka affärerna för bolaget, skapa nya kontakter och arbeta aktivt för att uppnå våra mål.

Porträtt på Zeynab Ahmadi

Zeynab Ahmadi

KONSULTCHEF LÄKARRESURS