Hedera Doctor

Här skriver vi någon najs välkomsttext. Consequat ac felis donec et odio pellentesque diam volutpat.

Intervju med Agnes

Agnes Nygren är redovisningsekonom på Hedra Group. Agnes har varit på Hedera Group sedan augusti 2018 och har i många år arbetat med ekonomi och hälsa och friskvård.

Agnes, vad skulle du säga är den största utmaningen i ditt arbete?

- Den största utmaningen är att alltid fortsätta utvecklas. Jag vill hitta utmaningar och lära mig för att alltid kunna utvecklas som kollega, men också i min tjänst som redovisningsekonom.

Vad hoppas du på att kunna bidra med?

- Jag vill bidra med kunskap, uppbackning och stöttning gentemot mina kollegor och mitt arbete. Jag vill alltid bidra med ett glatt humör och mycket positivitet.

Hur skulle du beskriva stämningen på Stockholmskontoret?

- Stämningen på Stockholmskontoret är extremt positiv och energifylld. Det är en stor gemenskap och man möts alltid med mycket skratt och högt i tak.

Vad ser du mest fram emot under 2021?

- Jag ser fram emot att koncernen fortsätter expandera och att vi blir ett starkt och växande team, vilket jag vet att vi har fantastiska möjligheter till att göra. Jag ser även fram emot att kunna träffa kollegor fysiskt igen.

Vem är Agnes privat?

- Agnes privat är glad och social. Jag gillar att vara aktiv och träning är en stor del av mig. Jag värderar vänner och familj högt men även musik och dans ligger varmt om hjärtat.

Vad kommer vi få se mer av från dig i framtiden?

- Ni kommer se mig vara med att påverka vår resa mot att bli den ledande koncernen inom bemanning och assistans.

Porträtt på Agnes Nygren

Agnes Nygren

EKONOMI