Hedera Doctor

Här skriver vi någon najs välkomsttext. Consequat ac felis donec et odio pellentesque diam volutpat.

Intervju med Thomasine

Thomasine är ytterst ansvarig gällande marknadsföring och våra digitala kanaler. Thomasine är klar med sina studier inom media-kommunikationsvetenskap och är nu på sin sista termin av ekonomiprogrammet. Hon har en lång erfarenhet inom varumärkesuppbyggnad och har arbetat inom marknadsföring både innan och vid sidan av studierna, bland annat på Vitamin Well och iDeal of Sweden.

Först och främst så vill vi hjärtligt välkomna dig hos oss på Hedera Group! Nu när du fått komma igång och arbetat ett tag, hur skulle du beskriva din första period och hur trivs du hos oss?

- Tack snälla! Jag skulle beskriva min första period som väldigt lärorik och ögonöppnande. Vårdbranschen är en ny bransch för mig, men högst aktuell och spännande. Jag har fått lära mig en hel del jag inte tidigare visste och ser fram emot att lära mig så mycket mer. Det är jättekul att få så mycket ansvar och det är en ära att få arbeta med proffs! Jag trivs jättebra helt enkelt.

Vilken är den största utmaningen du upplevt hittills?

- Den största utmaningen är att bygga upp vårt varumärke på de olika affärsområdena. Varje affärsområde är nischat och har en specifik målgrupp, samtidigt som alla affärsområden ingår i samma koncern.

Vad hoppas du på att kunna bidra med? 


- Jag hoppas att mitt arbete och mina metoder kan hjälpa oss att stärka vårt varumärke för att nå våra omsättningsmål. Jag hoppas även på att bidra med en härlig energi och mycket skratt!

Hur skulle du beskriva stämningen på Stockholmskontoret?

- Man möts alltid av glada kollegor som är väldigt omhändertagande. Jag känner stöttning från alla och att jag kan fråga vad som helst - inga frågor är dumma frågor. Jag ser verkligen fram emot att kunna resa mellan de olika kontoren för att träffa och lära känna alla kollegor bättre!

Vad ser du mest fram emot under 2021? 


- Jag ser fram emot att vara med på en spännande tillväxtresa och bygga upp våra varumärken på digitala plattformar. Det ska bli så spännande att lära sig mer om branschen och växa tillsammans med alla i koncernen. Det kommer såklart bli spännande att se hur marknaden kommer se ut nu när vardagen förhoppningsvis återgår till det normala.

Vem är Thomasine privat?

- Privat är jag en fartfylld och extrovert tjej. Jag tycker om att ha roligt och tar mycket i livet med en klackspark. Det som ger mig mest energi är att kasta mig ut på äventyr, utmana mig själv och att träffa nya människor. Det som får mig att varva ner och bli lugn är att lyssna på överdrivet mycket podcasts, ljudböcker och musik, det är som terapi för mig.

Vad kommer vi få se mer av från dig i framtiden?

- Ni kommer förhoppningsvis se mer av mig och min personlighet, och jag vill att ni ska lära känna mig bättre på alla våra kanaler. Jag vill vara med och sprida budskapet om att arbeta som konsult hos oss och att Hedera Group är en arbetsplats med fantastiska möjligheter.

Porträtt på Thomasine Oredsson

Thomasine Oredsson

MARKNAD OCH SOCIALA MEDIER ANSVARIG