Hedera Doctor

Här skriver vi någon najs välkomsttext. Consequat ac felis donec et odio pellentesque diam volutpat.

Intervju med Risto

Risto är vår Operativa Chef som ansvarar för att det dagliga arbetet sker som det ska. Han har varit i branschen sedan 2018 och har tidigare varit konsultchef inom Hedera. Risto har tidigare en lång erfarenhet inom företagande, event och projektledning.

Så kul att få lite tid med dig och lära känna dig bättre Risto. Jag börjar med att fråga vilken den största utmaningen i ditt arbete är?

- Jättekul! I mitt arbete så är det många bollar i luften konstant samtidigt då det är en stor bredd i det jag gör. Man pendlar från mer analytiska och framtidsplanerande uppgifter till personalfrågor internt och externt och mycket annat. Det är detta som gör att jag tycker mitt jobb är roligt men även utmanande. Det är av allra största vikt med en mycket god struktur och planering så att inget faller mellan stolarna. Det är just denna struktur och planering som både är nyckeln men också den största utmaningen. Sen skulle det absolut inte skada med ett par extra timmar på dygnet haha, 24 är alldeles för få.

Vad hoppas du på att kunna bidra med?

- I min värld är det viktigt med positiv energi och glädje så detta är något jag verkligen hoppas kunna bidra med. Utöver detta hoppas jag kunna bidra med kompetens och kunskap inte bara för alla i mina team men även för koncernen.

Hur skulle du beskriva stämningen på Stockholmskontoret? 


- 5 av 5 toasts, vi kan ha riktigt kul med mycket skratt men vet alla när det är dags att fokusera och se till att jobbet blir gjort.

Vad ser du mest fram emot under 2021?

- Branschen och marknadens utveckling är enligt mig det jag ser mest fram emot. Stora förändringar ligger runt hörnet och detta är något som jag anser både är bra och behövligt. 2021 kommer bli ett riktigt spännande år!

Vem är Risto privat?

- En bättre fråga är vem är jag inte! Nej haha men jag är en person som gillar att spendera mycket tid med mina vänner, sambo och familj. Något som inte många vet är att jag är ett stort Star Wars fan och enda anledningen till varför jag har ett Disney+ abonnemang. Utöver det så gillar jag att resa och upptäcka nya länder och kulturer samt sist men inte minst gillar jag verkligen att spela tennis.

Porträtt på Risto

Risto Urdzanov

Operativ Chef Hedera Medical & LILAB